Anti-graffiti systemen

Bijna iedere projectontwikkelaar, vastgoedbeheerder of eigenaar heeft er wel eens mee te maken, je komt weer terug van weggeweest en ziet tot uw verbazing ontsierende graffiti verontreiniging op gevels, straatmeubilair of kunstwerken. In veel gevallen kan graffiti met het juiste apparatuur goed verwijderd worden. De aard van de bekladding en de soort ondergrond bepalen welke reinigingsmethode en reinigingsmiddelen noodzakelijk zijn om de graffiti op een juiste wijze te verwijderen. Dijkstra Wierden helpt u  graag verder met het maken van de juiste reinigingsmethode.

Worden de gevels regelmatig beklad? Dan raden we u aan te kiezen voor een anti-graffiti systeem. Het nadeel van regelmatig reinigen is namelijk dat de oppervlaktestructuur steeds meer open wordt en de graffiti steeds moeilijker te verwijderen is. Kortom, schade! Met het aanbrengen van een anti-graffiti systeem van Dijkstra Wierden wordt deze schade aanzienlijk verkleint. Het systeem is een beschermlaag die het indringen van de graffiti in de ondergrond voorkomt, ook zorgt het systeem ervoor dat naderhand aangebrachte graffiti gemakkelijker kan worden verwijderd.

Er zijn diverse systemen, namelijk permanente, zelfopofferende en semi-permanente systemen. Wij van Dijkstra Wierden helpen u met het maken van de juiste keuze dat past bij uw gevel.

De anti-graffiti systemen zorgen ervoor dat de hechting van de graffiti vermindert, waardoor de graffiti gemakkelijker  worden verwijderd, waardoor er minder kans is op schade.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking