Badkamer betegelen en/of toilet

Dijkstra Wierden is al jaren gespecialiseerd in het betegelen van badkamers. Het gaat hierbij om renovatie, nieuwbouw of bedrijfsprojecten. Alles is mogelijk. Wij werken samen met de beste bedrijven en collega’s om uw badkamer en/of toilet te realiseren. Zo beschikken wij onder andere over een eigen tegelzetter en nog meer specialistische vakmensen.

Vooraf zullen wij in samenspraak met uw wensen een duidelijke inventaris maken. Deze kunnen wij indien gewenst omzetten naar een 3D-tekening, zodat u precies weet hoe uw badkamer en/of toilet eruit gaat zien. Wij gaan pas aan de slag wanneer u 100% tevreden bent.

Wij nemen uw zorgen uit handen

U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar allerlei specialisten zoals stukadoors, loodgieters, kitters en andere vakspecialisten die u nodig heeft. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Dit geldt voor het stuc- en tegelwerk tot de levering van de nieuwe badkamer en/of toilet tot de complete installatie van elektra en waterleidingen. Op zoek naar een eenvoudige of een zeer luxe badkamer en/of toilet. Wij zorgen ervoor dat die volledig aan uw wensen voldoet.

Heeft u altijd al een lekker ligbad willen hebben, of misschien een mooie inloopdouche met stortdouche? Of wilt u alleen nieuwe tegels om de badkamer of toilet op te frissen. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking

[wonderplugin_gridgallery id=1]