Beton coating

Beton is een veelgebruikt materiaal in bouw. Vooral in moderne architectuur vervult beton niet meer enkel de rol als constructiemateriaal, maar ook als afwerking. De voordelen van het bouwen met beton maken het een logische keuze. Het materiaal kan duurzaam vervaardigd worden, is makkelijk naar de bouwplaats te vervoeren en kan zowel ter plekke als geprefabriceerd ingezet worden. Beton heeft daarnaast een unieke robuuste uitstraling.

Eén groot probleem van de afwerking met beton is dat beton een poreus materiaal is. Hierdoor kan vocht doordringen en kan vuil gemakkelijk hechten. Dit is natuurlijk tegen te gaan door het materiaal te schilderen, maar daarmee gaat ook de uitstraling van het materiaal verloren. Onze ‘Nano Coating Beton’ kan hiervoor een unieke oplossing bieden.

De Nano deeltjes uit onze ‘Nano Coating Beton’ hechten zich aan het betonnen oppervlak en vormen een laag die niet doordringbaar is voor vocht. De druppels parelen letterlijk op de beton coating. Vuil zoals roetdeeltjes kunnen zich niet meer hechten aan het beton en zullen met een regenbui van het behandelde oppervlak afspoelen. Buiten de ontsierende vuile aanslag die wordt tegengegaan door onze ‘Nano Coating Beton’, zal de ‘Nano Coating Beton’ ook zorgen voor een bescherming tegen de schadelijke invloeden van water op beton. Vochtig beton kan kapot vriezen en als de stalen wapening door indringend vocht gaat roesten ontstaat betonrot.

Onze ‘Nano Coating Beton’ is een milieuvriendelijk product dat een aanzienlijke kostenbesparing zal betekenen voor het onderhoud van elk betonnen object.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking