Binnendeuren en buitendeuren

Altijd al een fascinerende deur willen hebben? Dijkstra Wierden biedt u volop mogelijkheden om uw wens te verwezenlijken. Iets klassieks of toch iets moderns, het is bij ons geen enkel probleem. Wij leveren uitsluitend binnendeuren en buitendeuren (achterdeuren en voordeuren) van gerenommeerde merken. Vraag daarom gerust naar alle mogelijkheden die er zijn en wij helpen u graag verder.

Binnendeuren

Bent u op zoek naar een massief houten deur, met een klassieke profilering? Wilt u een strakkere uitstraling? Of gaat u voor modern? Bij Dijkstra Wierden hebben wij de keuze uit verschillende binnendeurenseries. Zo leveren wij deuren van de merken Norhtgo, Austria en skantrae. De meeste binnendeuren zijn ook verkrijgbaar als openslaande deuren (stel).

Achterdeuren (buitendeuren)

Naast de standaard achterdeuren (stapeldorpel deuren) met smalle of brede stijlen biedt Dijkstra Wierden u legio andere mogelijkheden. Wat dacht u van een luxe achterdeur met een paneel, of een roedeverdeling al dan niet met toog? Bovendien zijn verschillende modellen ook leverbaar als openslaande deuren of als boerendeur: met een gedeelde onder- en bovendeur. Een speciale 4-punts sluiting vergroot de inbraakwerendheid van dergelijke boerendeuren.

Voordeuren (buitendeuren)

Bent u op zoek naar een echte binnenkomer? Een voordeur die echt iets toevoegt aan uw woning? Dijkstra Wierden biedt u ruime keuze. Binnen onze voordeuren voeren wij diverse lijnen van de merken Norhtgo, Austria en Skantrae.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking