Buitenmuur coating

De vochtwerende werking van Nano Coating maakt het product bij uitstek geschikt voor gebruik op buitenmuren. U voorkomt schade van water en remt de aangroei van mos door buitenmuur coating.

Buitenmuren staan constant bloot aan de elementen en door verwering van de buitenmuur krijgt vocht de mogelijkheid schade aan te richten. Doorslaand vocht veroorzaakt allerlei problemen zoals schimmelvorming, loslatend pleisterwerk en een slechtere isolatie. Bij vorst zet het vocht in de muur uit, wat schade veroorzaakt aan het metselwerk in de vorm van scheuren en barsten.

Nano Coating kan een uitkomst bieden bij doorslaand vocht. Onze buitenmuur coating vormt een dampdoorlatende maar vocht afstotende beschermlaag. De Coating is milieuvriendelijk, duurzaam en transparant: perfect voor het coaten van elke buitenmuur.

Voordelen

  • Voorkomen doorslaand vocht
  • Voorkomen aangroei mos
  • Makkelijker reiniging van vocht
  • Droge muren laten minder warmte door en geven dus een betere isolatie
    Een gezondere leefomgeving

Reiniging

Voordat een goede coating aangebracht kan worden dient de muur eerst grondig gereinigd te worden. Dijkstra Wierden reinigt muren met stoom dat met hoge druk (160 bar) tegen de muur gespoten wordt. Dit reinigen is niet een klus voor de gemiddelde doe-het-zelver aangezien onvakkundig gebruik van dit materieel schade aan de buitenmuur kan veroorzaken.

Gezandstraalde bakstenen muren zijn buitengewoon kwetsbaar voor indringen van vocht en aanhechting van vuil. De poriën die voorheen verstopt waren met vuil laten nu namelijk meer vocht door en vuil kan zich makkelijker hechten. Wanneer na het zandstralen Nano Coating aangebracht wordt zullen de gerenoveerde bakstenen jarenlang vuil- en vochtafstotend blijven.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking