Carport

Een carport als overkapping aan uw woning of vrijstaand, alles is mogelijk. Dijkstra Wierden heeft een ruime geschiedenis in het vervaardigen van carports en biedt hierin vele mogelijkheden. Deze kunnen uitgevoerd worden met zadeldak, toog of plat dak en volledig worden vervaardigd uit aluminium, maar ook bijvoorbeeld een houten carport behoort tot de mogelijkheid.

Een carport biedt gemak, comfort en ruimte

Een carport van Dijkstra Wierden biedt veel voordelen. Het kan niet alleen een waardevermeerdering van uw huis of kantoor betekenen, maar biedt ook comfort, gemak en extra ruimte. Het zorgt ervoor dat u droog in- en uit kunt stappen, is goedkoper dan het aanbouwen van een garage en kan eenvoudig breder dan het huis gebouwd worden. Door het strakke uiterlijk is het tevens een verfraaiing van uw woning of tuin.

Lange levensduur en minimaal onderhoud

Wilt u minimaal onderhoud? Dan bent u bij Dijkstra Wierden aan het goede adres. In het wisselvallige klimaat van Nederland is het een prettig idee dat uw auto, caravan, boot of andere zaken beschermd zijn tegen ijzel, sneeuw, regen en felle zon. Een carport van is dan een uitkomst. Een fraaie overkapping met zeer lange levensduur en heeft bovendien weinig onderhoud nodig.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking