Dakcoating

Na het reinigen van uw dak kunt u deze verder behandelen. Afhankelijk van het soort dakpan en de mate van slijtage van de dakpannen kunt u het dak onder andere door Dijkstra Wierden laten  behandelen met een dakcoating.

Wij zijn gespecialiseerd in het verven en spuiten voor zowel de particulier als bedrijfsmatig. Wij kunnen uw dak in elke gewenste kleur coaten, zodat het er weer als nieuw uitziet.

Uw dak is vaak onderhevig aan verschillende invloeden van buitenaf. Het weer heeft bijvoorbeeld veel invloed op uw dak. Deze krijgt namelijk als eerste de regen, de kou, de hitte en de warmte op zich. Dit heeft als nadelig effect dat het dak wordt aangetast door de elementen, waardoor het minder lang mee gaat en de waarde van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk lager wordt. Het is daarom verstandig om één keer in de zo veel tijd het dak te laten coaten door Dijkstar Wierden.

Ook wanneer uw dak niet de juiste gewenste uitstraling heeft, ook dan kunt u ervoor kiezen om een professionele coating aan te laten brengen. Het dak is na het aanbrengen van de dakcoating weer als nieuw.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking