Dakreiniging

Dijkstra Wierden is dé specialist in dakreiniging en het beschermen van verschillende soorten dakbedekking. Er zijn verschillende manieren om onderhoud aan uw dak te plegen. U kunt uw dak alleen laten reinigen, maar u kunt het ook gelijk beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling?

Dak reiniging is dé oplossing voor een verkleurd, poreus en verweerd dak.

Vervuiling, mos- en algengroei tasten uw dakpannen aan. Op termijn levert dit problemen op. Zo wortelen de mossen in de poriën van de dakpannen, waardoor de pannen poreus raken en afbrokkelen. De gevolgen zijn onnodige schade en een hoge rekening om het te verhelpen.

Dijkstra Wierden voorkomt zulke problemen door het aangetaste dak te reinigen door middel van stoom onder hoge druk, zonder dat de pannen vervangen hoeven te worden. Nadat het dak gereinigd is, wordt het dak ingespoten met een algen en mos dodend middel. Tevens kunnen wij uw dak vervolgens voorzien van o.a. een dakcoating of hydrofobering.

Onze specialisten zorgen dankzij een uniek systeem dat de levensduur van het dak verlengt wordt zodat het weer vele jaren mee kan. Uw dak ziet er weer uit als nieuw en dat voor een bedrag dat vele malen lager ligt dan de kosten van een nieuw pannendak.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking