Dakrenovatie

Heeft u kleine gebreken aan het dak, zoals verschoven dakpannen op een hellend dak of scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak, dan kan Dijkstra Wierden wanneer ze vroegtijdig worden gesignaleerd worden oplossen met een dakreparatie.

Heeft uw dakbedekking echter zijn levensduur bereikt of betreft de schade een groot gedeelte van het dakoppervlak, dan stellen wij een dakrenovatie voor. Uw dakbedekking wordt gedeeltelijk of volledig vervangen waarna u er weer jarenlang beschermt bij zit.

Wacht niet te lang met de dakrenovatie, want dan kan het zomaar zijn dat de dakconstructie ongemerkt aangetast wordt en een compleet nieuw dak (inclusief dakconstructie) nodig is, en dat is natuurlijk niet fijn voor uw portemonnee. Het dak is namelijk één van de meest kwetsbare gedeeltes van het huis.

Vaak is het lastig om in te schatten welke dakklus er nodig is: een dakreparatie, dakrenovatie of een nieuw dak. Tevens is ieder dak anders waardoor de kosten voor een dakrenovatie flink uiteenlopen. Daarom komen wij eerst bij u langs om de staat van uw dakbedekking te bekijken en kunnen u aan de hand daarvan een concreet prijsvoorstel te doen.

Wilt u meer informatie over dakrenovatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking