Dierenverblijven

Ook voor dierenverblijven bent u bij Dijkstra Wierden aan het juiste adres. Vogels, kippen, konijnen of een paar duiven in de tuin? Wij realiseren voor u een bijpassend verblijf die u voor ogen heeft.

Gezellig, zoveel leven in om uw huis! U wilt natuurlijk het beste voor uw dieren en een hok dat uw tuin siert. Dijkstra Wierden voldoet geheel aan deze wensen. Wij maken prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke dierenverblijven en uiteraard behoort vakkundige plaatsing tot de mogelijkheden.

Er wordt door ons alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Denk onder andere aan geanodiseerde aluminium waardoor de originele kleur beter behouden wordt. Allerlei weersomstandigheden vormen geen probleem voor dit aluminium. Daarnaast maken wij gebruiken van Esaford gaas. Esaford gaas is gegalvaniseerd en drie maal verzinkt dus dit gaas roest beslist niet en zorg voor een mooie uitstraling. En zo maken wij gebruik van nog veel meer topmaterialen die het beste zijn voor uw dierenverblijf en haar bewoners.

Een hok in de tuin, binnen of op uw balkon? Voor ons is dat geen probleem. Onze hokken, kweekkooien en rennen worden naar wens op maat gemaakt. De constructie en de hoge kwaliteit van onze materialen gaan jarenlang mee.

Kortom, bij Dijkstra Wierden bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met dierenhuisvesting, voor zowel de particulier als de professionele kweker.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking