Egaliseren van vloeren

Last van verschillende hoogtes in uw vloer? Of zwevende vloeren? Dan bent u bij Dijkstra Wierden aan het juiste adres om dit probleem aan te pakken. Het egaliseren van een vloer maakt niet alleen de (onder)vloer mooier en vlakker, maar komt ook ten goede bij het bekleden van de vloer erna.

Dijkstra Wierden is gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren. Onze techniek omvat oplossingen voor iedere denkbare vloer in de utiliteitsbouw, industrie of uw woning. Wij zorgen ervoor dat uw ondervloer strak en wanneer nodig zelfs waterpas wordt, hoe groot of klein de ruimte ook is.

Zwevende of hechtende vloeren, verschillende laagdiktes, handmatige of machinale verwerking, het egaliseren van vloeren is maatwerk. Voor rubber of een PVC vloer is namelijk een andere voorbehandeling nodig dan voor een vloer van linoleum of hout. Ook is het belangrijk waarvoor de vloer gebruikt wordt. Is het een vloer voor in uw woning, rijden er auto’s overheen of wordt deze juist continu belast met mensen die over de vloer lopen? Aan de hand van deze informatie kunnen wij nagaan wat het beste bij u past.

Egaliseren is ook mogelijk over vloeren met vloerverwarming. Wel geldt dat de te egaliseren vloer vormvast, stof- en vetvrij is. Kortom, voor het egaliseren van vloeren moet u bij Dijkstra Wierden zijn. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking