Gevelbekleding en gevelrenovatie

In de Nederlandse woningbouw wordt gevelbekleding al decennia toegepast als bescherming van de gevel of als verfraaiing van de woning. Het kan gemaakt zijn van verschillende soorten materialen zoals hout, composiet, glas, cement/stenen, keramisch, aluminium/metalen en natuurlijk de meest voorkomende kunststof gevelbekleding.

Dijkstra Wierden heeft voor elk soort huis de meest geschikte bekleding. Maar ook voor uw kantoor, kazerne of bedrijfspand hebben wij geheid die gevelbekleding die de mooiste elementen van uw pand nóg meer benadrukt. De merken waarmee wij samenwerken leveren enkel het beste plaatmateriaal. Hiermee maakt u uw huis duurzaam, omdat u met onze bekleding nog jaren vooruit kunt. Zowel qua kracht als kleur.

Naast het bekleden van uw gevel kunnen wij uw huidige gevel ook renoveren. Hiervoor komen wij graag bij u langs om te bekijken wat de beste opties zijn.

Kunststof gevelbekleding

Zoals aangegeven zijn er diverse mogelijkheden om uw gevel te bekleden. Daarvan willen wij er één uitlichten, namelijk kunststof gevelbekleding. Door de mogelijkheden en vele voordelen die kunststof biedt is het erg populair.

Het is een product dat erg duurzaam en slijtvast is. Het is mogelijk dat  het zo geproduceerd dat het lijkt op een ander materiaalsoort zoals hout of steen. Daarnaast  is het ook goed bewerkbaar en relatief goedkoop. Alle voordelen van kunststof gevelbekleding zijn hieronder te vinden.

– Het is goedkoop;
– Brandwerend;
– Verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen;
– Kan niet rotten;
– Weerbestendig;
– Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden;
– Duurzaam;

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking