Gevelcoating

Na het reinigen van uw gevel kunt u deze verder behandelen met een gevelcoating. Dijkstra Wierden is gespecialiseerd in het coaten van uw gevel zodat deze optimaal beschermd is tegen vervuiling en weersinvloeden en ziet er weer uit als nieuw.

Uw gevel  wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende invloeden van buitenaf. Het weer heeft bijvoorbeeld veel invloed op uw gevel. Deze krijgt namelijk onder andere regen,  kou en hitte te verduren. Dit heeft als nadelig effect dat de gevel wordt aangetast door de elementen, waardoor het minder lang mee gaat en de waarde van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk lager wordt. Het is daarom verstandig om uw gevel te laten coaten door Dijkstra Wierden.  De coating heeft namelijk een waterafstotende eigenschap. Daarnaast voorkomt het vorstschade en verminderd de groei van micro-organismen.

De gevelcoating zorg er tevens voor dat de gevel goed bestand is tegen biologische verontreiniging, schimmel, enz. Vuildeeltjes zijn niet in staat om zich vast te zetten als uw gevel behandelt is en zullen bij regenval van uw gevel weggewassen worden.

Ook wanneer uw gevel niet de juiste gewenste uitstraling heeft, ook dan kunt u ervoor kiezen om een professionele coating aan te laten brengen. De gevel is na het aanbrengen van de gevelcoating namelijk weer als nieuw.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking