Gevelisolatie

Naast spouwmuurisolatie is gevelisolatie mogelijk om uw gevel te isoleren vanaf de buitenzijde (buitenisolatie) of vanaf de binnenzijde (binnenisolatie). Dijkstra Wierden kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Buitenisolatie

Buitenisolatie is het isoleren van de buitengevel met isolatieplaten en pleisterwerk. Dit zal een optie kunnen zijn wanneer spouwmuurisolatie niet mogelijk is. Bij deze vorm van gevelisolatie wordt isolatiemateriaal op de buitenkant van de muren aangebracht. De isolatielaag wordt afgewerkt met een stuclaag, sierpleister of andere gevelbekleding.

Buitengevelisolatie levert net als spouwmuurisolatie een forse energiebesparing op.

Binnenisolatie

Binnenisolatie is het aanbrengen van isolatiemateriaal aan de binnenzijde van de muren. Het rendement van deze vorm van muurisolatie is lager dan bij spouwmuurisolatie of buitenisolatie, maar is wel relatief goedkoop. Daarom is het een goede optie om het als extra isolatie aan te brengen aan uw pand.

Subsidie

Op gevelisolatie (binnen of buiten) zit subsidie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het oppervlak en de rd-waarde.

Tevens dient u minimaal 2 isolatie maatregelen uit te (laten) voeren om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Tijdens een afspraak kunnen wij direct voor u berekenen of u in aanmerking komt en zo ja, hoeveel subsidie u kunt verwachten.

Dijkstra Wierden ondersteunt u bij de aanvraag van de subsidie en kan indien gewenst deze ook voor u aanvragen.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking