Glas coating

Na het diep reinigen van uw glaswerk is het mogelijk om te kiezen voor een glas coating van Dijkstra Wierden.  De Nano coating hecht zich aan het glas en vormt een beschermlaag met zeer kleine poriën. Dit geeft vuil geen kans zich te hechten wat het schoonmaken veel makkelijker en sneller maakt., waardoor u kosten bespaard in het onderhoud en u langer geniet van stralend schone ramen. Ook zorgt Nano Coating ervoor dat water sneller van glas afloopt en minder strepen achterlaat. Kortom, de coating zorgt voor glans en houdt het behandelde oppervlakte als nieuw.

De beschermende glas coating is niet zichtbaar voor het menselijke oog en kan toegepast worden op elk denkbaar glazen oppervlakte zoals autoruiten, winkelgevels, badkamers, zonnepanelen en glazen deuren. De behandeling is dus voor elk glasoppervlakte beschikbaar, maar zeker aan te raden voor moeilijk te bereiken plaatsen zoals serres, lichtstraten en hoge gebouwen.

Wilt u de coating soms binnen aanbrengen? Dat is geen enkel probleem! Onze coating kan zowel binnen- als buitenshuis worden toegepast en is UV bestendig.

Voordat de glas coating kan hechten dient het glas eerst grondig gereinigd te worden. Dijkstra Wierden kan u ook hiermee van dienst zijn.

Wilt u meer informatie over Nano coating om uw glas weer als nieuw eruit te laten zien? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking