Glasisolatie

Isolatieglas is al het glas dat voor een betere isolatie zorgt dan enkel glas. Het isolatieglas bestaat uit meerdere lagen glas met hiertussen een gas (dit kan gewoon lucht zijn maar ook een gas met isolerende eigenschappen om het glas nog beter te laten isoleren). Vaak gaat het om twee lagen glas, maar er zijn ook glazen met drie lagen glas, dit wordt triple glas genoemd.

Indien uw woning nu nog (deels) voorzien is van enkel glas zult u op deze plekken veel warmte verliezen. Wij adviseren deze (indien mogelijk) te vervangen voor minimaal dubbel glas (HR++). Dubbel glas voldoet aan de normen van deze tijd en voorkomt een onnodig hogere energierekening. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Die zal namelijk lager uitvallen.

Bij ieder afzonderlijke situatie past overigens een andere soort glas. Dijkstra Wierden bespreekt graag de mogelijkheden met u en zal u adviseren in de beste optie voor uw situatie.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking