Glasschuifwandsysteem

Lekker vroeg in het voorjaar al buiten zitten? Of juist genieten van de nazomer? Dijkstra Wierden heeft voor u de oplossing, namelijk een glasschuifwandsysteem. Geniet op een voordelige en eenvoudige manier van extra woonruimte met veel lichtinval. Een glasschuifwandsysteem geeft u een volledige transparante doorkijk naar buiten zodat u heerlijk kunt genieten van het buitenleven en ondertussen lekker warm achter het glas kan blijven zitten. U bent beschermd bent  tegen weer en wind.

De glaspanelen van een glasschuifwandsysteem  zijn afzonderlijk van elkaar af te schuiven en zo past het vrijwel in iedere situatie. Dit handige weer- en windbeschermingssysteem kent een unieke platte onderrail. Deze zorgt voor een bijna drempelloze doorgang. Door de overlapping van verschillende glaspanelen is er altijd permanente ventilatie onder uw overkapping. Het glasschuifsysteem bestaat verder uit luxe aluminium paalprofielen welke zorgen voor een perfecte afsluiting.

Tot slot zijn de glasschuifwandsystemen vervaardigd van zeer hoogwaardig materiaal. Hierdoor kunnen we de hoge kwaliteit garanderen tegen minimaal onderhoud.

Voordelen van het unieke glasschuifwandsysteem zijn:

– Veiligheidsglas
–  Langere warmtebeleving onder uw overkapping
– Minder last van insecten
– Vergroting van uw leefruimte
– Betaalbare luxe
– Zelfdragende constructie
– Snelle en eenvoudige montage
– Lage drempel
– Vrije doorkijk voor optimaal zicht
– Flexibele schuifmogelijkheden
– Variatie naar wens
– In bijna iedere situatie toepasbaar

Heeft u interesse gekregen en wilt u meer informatie over glasschuifwandsystemen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking