Hogedruk waterstralen

Het reinigen van allerlei industriële objecten kan met behulp van hogedruk waterstralen. Dijkstra Wierden beschikt over een hogedruk unit die hoge tot zeer hoge druk kan leveren.

Het voordeel van het waterstralen ten opzichte van stofvrij of gritstralen is de hogere werksnelheid, direct een schone ondergrond en niet afhankelijk zijn van het weer. Ook met regen kan er gestraald worden. Daarnaast is het een bijzonder milieuvriendelijke methode aangezien met schoon drinkwater gestraald wordt en dus geen chemicaliën gebruikt worden.

Ieder gewenst resultaat kan bereikt worden door het variëren van straalafstand, straalkop, druk, en watertemperatuur. Ook het toevoegen van zand als straalmiddel is een optie om onder moeilijke omstandigheden te reinigen. Met water onder hoge druk kunnen oppervlakten gereinigd worden. Voor het aanbrengen van , coatings of cementgebonden producten is het ideaal als voorbehandeling.

Voorbeelden van industriële toepassingen zijn:

Het reinigen en/of verwijderen van oude coatings voordat een nieuw coatingsysteem wordt aangebracht, het reinigen van steigermateriaal en bouwequipement, het verwijderen van belijningen, het opruwen van de ondergrond en het verwijderen van vervuiling.

Daarnaast kan het ook toegepast worden bij:

– Bestratingen;
– Terras vloeren;
– Voor- en achtertuin tegels;
– Vlonders;
– Zwaar vervuilde auto’s;
– Muren;
– Gevels;
– Gevelplaten

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking