Hydrofoberen dak

Hydrofoberen is ook een mogelijkheid om uw dak te beschermen. Oftewel het impregneren met een water afstotend middel. Door na reiniging de dakpannen te impregneren, maken we uw dak water- en vuilwerend.

Dakpannen impregneren is een mooi alternatief voor keramische dakpannen omdat het impregneermiddel de oorspronkelijke kleur juist mooi laat uitkomen. Uw dak blijft zo ook een stuk droger, waardoor mossen en algen weinig tot geen kans krijgen.

Let op! Wanneer u uw dak laat impregneren door Dijkstra Wierden, dan is het niet meer mogelijk om uw dak daarna te coaten.

Hydrofoberen van uw gevel

De gevel van uw pand of woning is de eerste indruk, die anderen van uw pand krijgen, en welke u maar één keer kunt maken. Dijkstra Wierden zorgt ervoor dat u te allen tijde een goede eerste indruk maakt. Een strakke en goed gereinigde gevel is niet alleen mooier, maar ook efficiënter.

Iedere gevel is onderhevig aan weersinvloeden. Vocht en vuil zorgen op de lange termijn voor degradatie van de isolerende werking van uw gevel, en in sommige gevallen tast dit zelfs de constructie van uw bedrijfspand of woning aan. Door uw gevel te hydrofoberen, zorgt u ervoor dat vocht en vuil van buitenaf minder belastende invloed hebben.

Uw gevel wordt aan de buitenzijde als het ware afgesloten voor vocht en vuil, maar behoud daarentegen wel zijn ademende werking waardoor vocht in de spouwmuur wel kan verdampen. Een droge spouw zorgt voor lagere energiekosten, verminderd de kans op schimmels en u heeft geen last meer van doorslaand vocht aan de buitenzijde.

De door Dijkstra Wierden behandelde gevels laten een wezenlijk lagere vervuilingsgraad zien.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking