Keuken betegelen van wanden en vloeren

Wilt u uw keuken betegelen? Dijkstra Wierden kan u daarmee van dienst zijn. Er zijn vele mogelijkheden. Elk huis heeft namelijk zijn eigen uitstraling. Dit wordt door het soort huis en de persoonlijke smaak van de bewoners bepaald. Tegels zijn er dan ook in vele kleuren en motieven, zodat voor elke smaak wel een passende oplossing leverbaar is.

Velen kiezen bewust voor een tegelvloer omdat het lang mee gaat, het is slijtvast, het is gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden, het is hygiënisch en er is een ruime keuze aan kleuren, vormen, formaten en structuren. Kortom een tegelvloer draagt sterk bij aan een stijlvol interieur.

Dijkstra Wierden is al jaren gespecialiseerd in het betegelen van wanden en vloeren in uw keuken. Het gaat hierbij om renovatie of nieuwbouw en alles is mogelijk. Wij werken samen met de beste bedrijven en collega’s om uw keuken te realiseren.

Vooraf zullen wij in samenspraak met uw wensen een duidelijke inventaris maken. Deze kunnen wij indien gewenst omzetten naar een 3D-tekening, zodat u precies weet hoe uw badkamer en/of toilet eruit gaat zien. Wij gaan pas aan de slag wanneer u 100% tevreden bent.

U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar allerlei specialisten zoals stukadoors, loodgieters, kitters en andere vakspecialisten die u nodig heeft. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Bent u ook van plan om een vloerverwarming aan te leggen? Ook dat verzorgen wij.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking