Kunststof coating

Kunststof coating van Dijkstra Wierden, de oplossing voor het gemakkelijk schoonmaken van vuil. De poriën van kunststof laten namelijk weliswaar geen water door, maar vuil kan zich wel hechten aan het oppervlak. Intensief gebruikt kunststof en kunststof dat bloot staat aan de elementen zullen snel vuil aantrekken.

Kunststof coating door middel van Nano Coating kan toegepast worden om het schoonmaken van kunststof te vergemakkelijken en kan overal op worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

– Daken
– Balkons
– Terrassen
– Parkeergarages
– vijvers
– Buiten en binnen meubelen
– Kiepwagens
– Laadvloeren
– enz.

Kunststof kozijnen

Naast alle bovenstaande voorbeelden wordt kunststof coating veel toegepast op kozijnen. Bij renovatie en nieuwbouw wordt er namelijk steeds vaker gekozen voor kunststof kozijnen. Van kunststof kozijnen wordt verwacht dat deze onderhoudsvriendelijk zijn. Wat men wel eens over het hoofd ziet is dat de kunststof kozijnen jaarlijks gereinigd dienen te worden. Iedereen die kunststof kozijnen heeft kan beamen dat dit een behoorlijke klus is waarvoor soms halsbrekende toeren uitgevoerd moeten worden.

Nano Coating is zeer geschikt om de kozijnen minder vatbaar te maken voor vuil. De coating vormt een laag op het kunststof waaraan vuil zich niet kan hechten. Het vuil dat op de kozijnen terecht komt zal met een flinke regenbui wegspoelen of met een natte spons te verwijderen zijn.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking