Wat is Nano coating?

Wat is Nano Coating? Laten we beginnen met de vraag, wat is Nano? Een nanometer is een meet eenheid, een nanometer is één miljardste van een meter. U begrijpt vast wel, dat de wereld op dit microscopische niveau er heel anders uit ziet, dan die van ons. De Coatings van Dijkstra Wierden zorgen ervoor dat zelfs de kleinste vuildeeltjes “op” het behandelde oppervlakte blijven liggen, en zich niet kunnen hechten. Hierdoor verandert schoonmaken, in simpelweg in afvegen.

In het afgelopen decennium heeft Nano technologie vlucht genomen. Het vele onderzoek in dit vakgebied zal ervoor zorgen dat deze technologie op steeds meer gebieden toepasbaar zal worden. Bijvoorbeeld voor het fabriceren van materialen met bepaalde eigenschappen of in de medische wetenschap. De Nano Coatings van Dijkstra Wierden zijn een direct resultaat van deze wetenschap.

Op welk materiaal is Nano coating toepasbaar?

Nano Coating kan aangebracht worden op bijna elk materiaal. De Nanodeeltjes in de coating verbinden zich met elkaar en met het oppervlak. Dit netwerk van verbindingen heeft zo een hoge dichtheid dat de oppervlakte ondoordringbaar wordt voor vocht en vuil. De aangebrachte coating is niet zichtbaar met het menselijke oog en kan zijn beschermende werking tot wel twintig jaar behouden.

Wilt u meer informatie over Nano coating of een demonstratie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking