RVS coating

U heeft net een mooi en duur RVS fornuis aangeschaft. Een sieraad in uw keuken, maar een hels karwij bij het schoonmaken. Dagelijks komen er weer nieuwe vieze vetvlekken en vingerafdrukken op die er maar moeilijk af te krijgen zijn. Dat moet toch sneller kunnen? Dijkstra Wierden heeft voor u de oplossing.

Nano Coatings van Dijkstra Wierden zijn te gebruiken voor diverse toepassing. Zo is deze ook geschikt voor de bescherming en behoudt van metalen als roestvrijstaal. De ‘RVS Nano Coating’ zorgt ervoor dat vetvlekken en vingerafdrukken gemakkelijk en snel te reinigen zijn met water en het materiaal behoud zijn glans langer na het schoonmaken. De ‘RVS Nano Coating’ vormt een onzichtbare laag die jarenlang zijn werking blijft houden.

RVS coating voor bedrijven

In professionele keukens wordt veel RVS toegepast. Het materiaal is hygiënisch en slijtvast. Een keerzijde van het gebruik van RVS is dat vetaanslag moeilijk te verwijderen is.

Wilt u het RVS glanzend houden? Dan lijkt een wekelijkse schoonmaak met chemische middelen onvermijdelijk. Nano Coating zorgt ervoor dat vet zich op moleculair niveau niet kan hechten, waardoor RVS oppervlakken en afzuigkappen met een droge doek of met water schoon te maken zijn.

RVS coating voor particulieren

Ook voor thuisgebruik is Nano Coating zeer geschikt. Het schoonmaken van RVS gaat makkelijker en bovendien zonder chemische en schadelijke middelen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking