Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten van Dijkstra Wierden, een sieraad voor in uw (slaap)kamer.

Opbergruimte tekort of altijd al willen beschikken over een grote inloopkast? Voor al uw opbergproblemen heeft Dijkstra Wierden de oplossing. Of het nu gaat het om een slaapkamer of juist om een zakelijke oplossing, bij Dijkstra Wierden bent u aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en geven daarom op elk door ons geplaatst kastensysteem maar liefst 15 jaar garantie.

Uw schuifdeurkast wordt altijd op maat gemaakt. Dit zorgt ervoor dat elke cm van uw wand optimaal gebruikt wordt voor het creëren van opbergruimte. De deuren kunnen normaliter maximaal 100 cm breed worden gemaakt. De hoogte wordt aangepast aan de ruimte. Mocht u toch bredere schuifdeuren willen hebben of u heeft een compleet uniek ontwerp gemaakt, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing. Want niets is ons te gek bij Dijkstra Wierden.

U kunt rekenen op een scherpe prijs, uitstekend advies en desgewenst complete montage van uw nieuwe schuifdeurkast.

Wij leveren naast de schuifdeurkasten ook kastinrichtingen en accessoires.

DSH, Garobe en Raffito

Dijkstra Wierden is dealer van de merken DSH, Garobe en Raffito. Hieronder van elk van deze merk een korte omschrijving.

DSH

DSH is een degelijk stalen schuifwandsysteem en is functioneel en decoratief, de ideale combinatie. Met DSH schuifwanden creëert u een zee aan bergruimte. DSH betekent exact op maat gemaakte schuifdeurkasten, waar u maar wilt in huis of op kantoor. Met DSH schuifwandkasten blijft geen centimeter onbenut en zijn ruimteproblemen volledig verleden tijd. De deurpanelen zijn er in 48 kleuren en 6 kleuren omlijsting. Tevens is er keuze uit 7 verschillende kleuren spiegels en heeft u keuze uit 32 kleuren coloured glass.

Bekijk hier de folder van DSH.

Garobe

Garobe is een schitterend aluminium schuifwandsysteem dat geruisloos loopt door middel van kogelgelagerde wielen. Sublieme kwaliteit vervaardigd uit eersteklas materiaal voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, biedt Garobe een passende oplossing. U heeft keuze uit 5 verschillende omlijstingen in diverse standaard kleuren, er is ook een mogelijkheid om deze in ca 200 andere Ral kleuren te bestellen. Bij de deur panelen heeft u keus uit 50 verschillende kleuren, eventueel spiegels en 30 verschillende glastypes behoren tot de opties.

Bekijk hier de folder van Garobe.

Raffito

Raffito is al jaren een begrip op schuifdeurkasten gebied. Door de kwaliteit en diversiteit bied Raffito voor elk opbergprobleem een passende oplossing. Bij Raffito heeft u keuze uit wel 70 verschillende kleuren deurpanelen en 4 verschillende type omlijstingen in 12 kleuren. Voor iedereen een passende schuifdeurkast.

Bekijk hier de folder van Raffito.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking

[wonderplugin_gridgallery id=1]