Spouwmuurisolatie

Het isoleren van een spouwmuur doe je maar eenmaal. Isolatie van de spouw gaat namelijk een leven lang mee. Dijkstra Wierden helpt u daarom om de juiste keuzes te maken voor het isoleren van spouwmuren.

Een spouwmuur bestaat uit 2 muurdelen die aan elkaar bevestigd zijn. De ruimte tussen deze muren wordt een spouw genoemd. Weet u niet zeker of uw huis een spouwmuur heeft, en of die geïsoleerd is? Wij komen graag langs om u van advies te voorzien, te bepalen of er wel of geen sprake is van een spouw en of deze wel of niet is geïsoleerd.

Spouwmuurisolatie is de ideale manier om voor betrekkelijk weinig geld uw complete woning energiezuiniger te maken. Doordat de warmte in huis beter binnen kan worden gehouden, hoeft de verwarming minder hoog te staan, wat u terug zult zien in een forse jaarlijkse besparing op uw energierekening.

Door kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur te boren, kan isolatiemateriaal in de spouw gespoten worden. Dit alles kan binnen een dag gerealiseerd worden.

Voor spouwmuurisolatie zijn er verschillende soorten isolatiemateriaal geschikt. Wij zullen samen met u bekijken welk materiaal het beste is voor uw woning.

Subsidie

Op spouwmuurisolatie zit subsidie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het oppervlak en de rd-waarde.

Tevens dient u minimaal 2 isolatie maatregelen uit te (laten) voeren om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Tijdens een afspraak kunnen wij direct voor u berekenen of u in aanmerking komt en zo ja, hoeveel subsidie u kunt verwachten.

Dijkstra Wierden ondersteunt u bij de aanvraag van de subsidie en kan indien gewenst deze ook voor u aanvragen.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking