Subsidie energiebesparing eigen huis

Vanaf 15 september 2016 kunt u zo’n 20 procent ‘subsidie energiebesparing eigen huis’ krijgen voor het isoleren van uw woning.

Lees op de website van RVO meer informatie over de maatregelen en de betreffende subsidies. Voorwaarde is dat u tenminste 2 nieuwe isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Doet u dat, dan kunt u ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals isolerende deuren en kozijnen.

In een vrijblijvend adviesgesprek informeren wij u graag over de voorwaarden. Hiervoor kunt u contact opnemen met Sjoerd Janssen via 06 244 06 531.

Zeer energiezuinig pakket

Wie zijn héle woning voorziet van een zeer energiezuinig pakket aan maatregelen, krijgt een bonus van € 4.000 bovenop de subsidie. Voor verenigingen van eigenaren geldt die bonus per appartement.

Meer informatie over dit pakket (en alle voorwaarden)

De belangrijkste voorwaarde is dat u hier alleen gebruik van kunt maken als u de energiezuinige maatregelen toepast op uw gehele woning (uw héle dak, uw héle spouw etc.).

Aanvragen

U kunt tot en met 31 december 2018 subsidie aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis is een landelijke regeling. U kunt deze subsidie combineren met andere subsidies, bijvoorbeeld van de gemeente of provincie. Indien u voor Dijkstra Wierden kiest helpen wij u vanzelfsprekend met de aanvraag van de subsidie.

Wilt u weten welke maatregelen in uw huis zinvol zijn? Ga dan naar Verbeteruwhuis.nl en vul uw situatie in. U ziet dan hoeveel een verbetering kost en hoeveel geld u ermee kunt besparen.

Neem contact op

Wilt u liever dat wij een keer bij u langskomen om samen met u uw woonsituatie te bekijken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking