Terrasreiniging

De zomer is weer aantocht en u kijkt naar buiten. Prima weertje om uw tuinset weer uit de schuur te halen en het terras klaar te maken. Een onaangename verrassing wacht, uw bestrating is helemaal vuil geworden. Geen paniek, Dijkstra Wierden maakt uw terras weer helemaal als nieuw. Door de weersinvloeden kan uw bestrating namelijk groen en grauw worden zijn. Algen, mos en ander vuil hebben het terras kleurloos en onaantrekkelijk gemaakt. Met terrasreiniging zorgen wij ervoor dat het terras er weer verzorgd bij zal liggen.

Door terrasreiniging wordt het vuil van de bestrating gespoten onder gepaste druk en na de reiniging ziet uw bestrating er weer uit als nieuw. Dijkstra Wierden beschikt over een hogedruk unit die hoge tot zeer hoge druk kan leveren. Wij kunnen in rap tempo uw terras reinigen, zodat u direct een schone ondergrond heeft.  Daarnaast is het een bijzonder milieuvriendelijke methode aangezien met schoon drinkwater gestraald wordt en dus geen chemicaliën gebruikt worden.

Naast het reinigen van uw terras is het ook mogelijk om diverse andere toepassingen te reinigen. Hierbij kunt u denken aan:

– Bestratingen;
– Voor- en achtertuin tegels;
– Vlonders;
– Zwaar vervuilde auto’s;
– Muren;
– Gevels;
– Gevelplaten.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking