Aluminium tuinkamer

Een tuinkamer is ijzersterk en bestand tegen allerlei weersinvloeden: van regen tot wind en van hagel tot sneeuw. Een uitstekend alternatief voor een serre of een uitbouw. U bereikt hetzelfde maar de investering is een stuk lager. Bovendien zijn er duidelijke verschillen ten opzichte van een serre. Een serre wordt aan het huis gebouwd en dient als extra kamer, terwijl een tuinkamer een afgesloten ruimte is die geen onderdeel uitmaakt van het huis. Daarnaast is deze niet geïsoleerd en is daardoor veel transparanter en flexibeler dan een serre.

Dijkstra Wierden levert standaard producten, maar we kunnen na aanleiding van uw ideeën ook alles op maat laten maken. Doordat we onze producten betaalbaar houden kan iedereen zijn droomtuin realiseren. En dat is wat we willen bereiken!

Combinatievoordeel op standaard varianten

We hebben drie standaard varianten tuinkamers in verschillende maten.

Variant 1: De tuinkamer met glasschuifwanden (inclusief twee spies en glas).

Variant 2: De tuinkamer met dubbele deur (inclusief twee aluminium wanden voorzien van glas).

Variant 3: Tuinkamer met 4-delige schuifpui (inclusief twee aluminium wanden voorzien van glas).

De tuinkamers zijn leverbaar in de standaardkleuren RAL 9016 wit, RAL 9001 crèmewit en RAL 7016 antraciet grijs structuurlak. Op deze variaties profiteert u van maximaal combinatievoordeel.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking