Veranda

Wilt u langer genieten van de heerlijke zwoele zomeravonden of zoekt u juist verkoeling? Kies dan voor een veranda (ook wel een terrasoverkapping genoemd) van Dijkstra Wierden. Door persoonlijk advies van onze adviseurs en de ervaring van het montageteam krijgt u uw eigen veranda op maat en naar uw eigen wensen geplaatst.

Een veranda heb je in verschillende soorten en maten en is meestal vervaardigd uit aluminium of hout en er zijn diverse mogelijkheden wat betreft dakbedekking. Het kan een volwaardige dakconstructie zijn in de stijl van uw woning, een dak van glas of polycarbonaat of een natuurlijk dak van bomen, planten en bloemen. Door deze voor u op maat te maken, is er voor elk type precies de oplossing die u wenst.

Een veranda is erg functioneel en flexibel en is aan te passen aan elk model woning. Door gebruik te maken van de juiste dakbedekking blijft het bovendien lekker koel en blijft de kamer zo licht als u wenst.

Enkele voordelen van een veranda zijn:

– U kunt het hele jaar door genieten van uw tuin;
– Zelfs wanneer het regent, hoeft het geen belemmering te zijn om buiten te leven;
– Het is een volwaardige uitbreiding van uw woning.
– Tuinmeubelen gaan langer mee en staan zelfs in de winter droog en beschut;

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking