Verbouwing of woninguitbreiding

U bent op zoek naar meer ruimte, maar u wilt eigenlijk niet verhuizen? Dan kan een aanbouw of verbouwing de oplossing zijn. Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. Dijkstra Wierden biedt totaaloplossingen op maat.

Als u bij een verbouwing of woninguitbreiding ook energiebesparende maatregelen uitvoert, kunt u in aanmerking komen voor subsidies en gunstige leningen. Lees op de website van RVO meer informatie over de maatregelen en de betreffende subsidies. Voorwaarde is dat u tenminste 2 nieuwe isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Doet u dat, dan kunt u ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals isolerende deuren en kozijnen. In een vrijblijvend adviesgesprek informeren wij u graag over de voorwaarden. Hiervoor kunt u contact opnemen met Sjoerd Janssen via 06 244 06 531.

Verbouwing

Wilt u uw woning efficiënter indelen? Uw keuken of badkamer veranderen? We kunnen zorgen voor een totale verbouwing. Wij passen uw woning graag aan. Zoals u wilt en binnen uw mogelijkheden. We brengen uw wensen in kaart en denken met u mee over mogelijke oplossingen.

Woninguitbreiding

Het uitbreiden van uw woongenot is geen eenvoudige beslissing. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van onder andere een aanbouw, dakopbouw of een dakkapel op maat gemaakt en geheel naar uw wens uitgevoerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking