Vloerisolatie

Wanneer u vloerisolatie laat aanbrengen zult u flink op de stookkosten besparen. Vloerisolatie kan door Dijkstra Wierden aan de onder- of bovenzijde van de vloer geplaatst worden.

Indien uw woning beschikt over een kruipruimte zal de isolatie op 2 manieren mogelijk zijn (afhankelijk van de toegankelijkheid van uw kruipruimte).
Bij genoeg ruimte wordt de isolatie direct tegen de onderkant van uw vloer gespoten. Bij weinig ruimte worden er korrels over de gehele vloer gespoten.

Indien er geen kruipruimte aanwezig is kan de bovenzijde van de vloer geïsoleerd worden door middel van platen. Hier bovenop komt uw normale vloerbedekking (tapijt/laminaat/tegels).

Door uw vloer te laten isoleren, zal de kou uit de kruipruimte de vloer niet meer binnendringen, waardoor de vloer warmer aan zal voelen (+/- 5 graden).

Dijkstra Wierden komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden.

Vloerisolatie en vloerverwarming

In veel huizen waar vloerverwarming is aangelegd wordt er niet gedacht aan goede isolatie (met uitzondering van nieuwbouw). Dit zorgt ervoor dat er onnodig veel gestookt wordt.
Wanneer u vloerverwarming in huis heeft (of laat aanleggen), is het belangrijk om de vloer te isoleren door isolatiemateriaal met een hoge warmteweerstand. Dijkstra Wierden kan u hierin adviseren.

Subsidie

Op vloerisolatie zit subsidie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het oppervlak en de rd-waarde.

Tevens dient u minimaal 2 isolatie maatregelen uit te (laten) voeren om in aanmerking te komen voor de subsidie.

Tijdens een afspraak kunnen wij direct voor u berekenen of u in aanmerking komt en zo ja, hoeveel subsidie u kunt verwachten.

Dijkstra Wierden ondersteunt u bij de aanvraag van de subsidie en kan indien gewenst deze ook voor u aanvragen.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking