Voegwerk renovatie

Heeft u voegen die in slechte staat zijn en afbrokkelen? Wij van Dijkstra Wierden hebben jarenlange ervaring met het verwijderen en herstellen van ondeugdelijke voegen, ook wel voegwerk renovatie genoemd. Een goed uitgevoerde renovatie geeft de gevel weer een frisse en goede uitstraling. Tijdig renoveren voorkomt schade aan de bakstenen en schimmel- en zwamvorming door vochtdoorslag.

Door een combinatie van vakkennis, een gecontroleerd kwaliteitssysteem en praktijkervaring is renovatie van al uw gevelwerk bij ons in vertrouwde handen.

Uitstraling van een (bedrijfs)gebouw, boerderij, woning, enz. wordt onder andere bepaald door het aanzicht van het gevelwerk. Het onderhoud van gevels is dan ook een specialisme waarbij kwaliteitsbeheersing en vakkennis van het grootste belang is.

Voegwerken omvat het voegen van nieuw metselwerk in het uithakken van bestaand voegwerk en opnieuw voegen in geval van renovatie en alle bijkomende werkzaamheden als het opbouwen en afbreken van steigerwerk, reparatie metselwerk, gevelreiniging, etc. Goed voegwerk vereist kennis van zaken, iets dat Dijkstra Wierden al jaren bezit!

Er zijn diverse typen voegwerken waarmee wij u van dienst kunnen zijn namelijk:

Knipvoegen
– Snijvoegen
– Platvolvoeg
– Schaduwvoeg
– Bol geklopte voeg
– Verdiepte voeg
– Standaard platvol voeg
– Doorgestreken voeg
– Terug gehouden voeg

Wilt u meer informatie voegwerk renovatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking