Uw woonkamer betegelen met vloertegels? Laat ze leggen door onze tegelzetter

Uw woonkamer betegelen met een nieuwe tegelvloer? Dat kan! Dijkstra Wierden is al jaren gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Het gaat hierbij om renovatie of nieuwbouw en alles is mogelijk. Wij werken samen met de beste bedrijven en collega’s om uw keuken te realiseren.

Elk huis heeft zijn eigen uitstraling. Dit wordt door het soort huis en de persoonlijke smaak van de bewoners bepaald. Tegelvloeren zijn er in vele motieven, kleuren, slijtgroepen en formaten en structuren.

Dat u een vloer koopt die mooi is, staat natuurlijk voorop. Maar de vloer moet ook sterk genoeg zijn om een lange levensduur te garanderen. Ook is het fijn wanneer deze vloer ook nog eens makkelijk is in het onderhoud en het hygiënisch is. Kortom een tegelvloer draagt sterk bij aan een stijlvol interieur.

We leggen zowel kleine als grote vloertegels (te denken aan keramisch, natuursteen, marmer of graniet) in een patroon, diagonaal, recht, in half steenmotief of in wildverband.

Vooraf zullen wij in samenspraak met uw wensen een duidelijke inventaris maken. Deze kunnen wij indien gewenst omzetten naar een 3D-tekening, zodat u precies weet hoe uw badkamer en/of toilet eruit gaat zien. Wij gaan pas aan de slag wanneer u 100% tevreden bent.

U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar allerlei specialisten zoals stukadoors, loodgieters, kitters en andere vakspecialisten die u nodig heeft. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Bent u ook van plan om een vloerverwarming aan te leggen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Neem contact op

Maak eenvoudig uw wensen kenbaar en vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over

Naam (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail

Uw vraag en/of opmerking