Aanbouwen

Totaaloplossingen op maat

Aanbouwen voor meer ruimteSoms is het niet meer mogelijk om uw woning efficiënter in te delen waardoor meer ruimte gecreëerd kan worden. Als u niet wilt verhuizen naar een ruimer huis maar toch meer ruimte nodig heeft, dan is aanbouwen wellicht een goede optie. Aanbouwen is het proces van het bouwen van een nieuwe ruimte of vergroting van een bestaande ruimte aan een gebouw. Dit kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het gebouw gebeuren. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun huis of gebouw uit te breiden. Soms is het omdat ze meer ruimte nodig hebben, bijvoorbeeld omdat het huidige huis te klein is geworden of omdat er nieuwe leden zijn toegevoegd aan het gezin. In andere gevallen kan het zijn dat mensen hun huis willen moderniseren of aanpassen aan veranderende behoeften.

Er zijn verschillende manieren om een gebouw aan te bouwen. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van een prefab aanbouw, waarbij een kant-en-klaar gebouw op locatie wordt geplaatst. Ook is het mogelijk om een traditioneel aanbouw te bouwen, waarbij alles op locatie wordt gebouwd met behulp van bouwmaterialen en -technieken. Voor al onze mogelijke opties kunt u hieronder de configurator invullen. Het is belangrijk om bij het aanbouwen rekening te houden met zaken als de staat van het bestaande gebouw, de ligging van het perceel, en de planning en budgettering. Het is aan te raden om hiervoor professioneel advies in te winnen. Voor dit advies kunt u gerust en vrijblijvend contact op met Dijkstra Wieren. Wij denken met u mee en adviseren u graag. Benieuwd naar al onze mogelijkheden vul dan onderstaande configurator in.

Standaard aanbouwBij Dijkstra Wierden kunt u nu zelf uw droom aanbouwsamenstellen via de Aanbouw Configurator. Zo kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken voor een standaard aanbouw aan uw bestaande woning. U krijgt direct een prijsindicatie te zien en kunt een offerte aanvragen.

Maatwerk aanbouwWellicht heeft u al speciale ideeën over de aanbouw die u wenst. Dit kan alleen een dakkapel zijn maar ook een hele dakopbouw. Wellicht is een bijkeuken een idee of een extra slaapkamer op begane grond. Wat ook uw wensen zijn, deel ze met de specialisten van Dijkstra Wierden.

Subsidie of voordelige lening bij aanbouwenHet uitbreiden van uw woongenot is geen eenvoudige beslissing. U wilt het natuurlijk graag in één keer goed doen want het is vaak een grote uitgave met toch wel wat rompslomp. Laat u vooraf goed adviseren. Het kan namelijk zijn dat u gebruik kunt maken van een subsidie of een voordelige lening als uw aanbouw voldoet aan een aantal eisen. Voor meer informatie over subsidies en voordelige leningen kunt u contact opnemen met de specialist op dit gebied bij Dijkstra Wierden, Sjoerd Janssen Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 244 06 531.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden