Aanbouwen

Totaaloplossingen op maat

Aanbouwen voor meer ruimteSoms is het niet meer mogelijk om uw woning efficiënter in te delen waardoor meer ruimte gecreëerd kan worden. Als u niet wilt verhuizen naar een ruimer huis maar toch meer ruimte nodig heeft, dan is aanbouwen wellicht een goede optie. Hiermee creëert u vaak een hoop ruimte extra op de plek waar u het nodig heeft. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van aanbouwen aan uw woning? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met Dijkstra Wieren. Wij denken met u mee en adviseren u graag.

Standaard aanbouwBij Dijkstra Wierden kunt u nu zelf uw droom aanbouwsamenstellen via de Aanbouw Configurator. Zo kunt u op uw gemak de mogelijkheden bekijken voor een standaard aanbouw aan uw bestaande woning. U krijgt direct een prijsindicatie te zien en kunt een offerte aanvragen.

Maatwerk aanbouwWellicht heeft u al speciale ideeën over de aanbouw die u wenst. Dit kan alleen een dakkapel zijn maar ook een hele dakopbouw. Wellicht is een bijkeuken een idee of een extra slaapkamer op begane grond. Wat ook uw wensen zijn, deel ze met de specialisten van Dijkstra Wierden.

Subsidie of voordelige lening bij aanbouwenHet uitbreiden van uw woongenot is geen eenvoudige beslissing. U wilt het natuurlijk graag in één keer goed doen want het is vaak een grote uitgave met toch wel wat rompslomp. Laat u vooraf goed adviseren. Het kan namelijk zijn dat u gebruik kunt maken van een subsidie of een voordelige lening als uw aanbouw voldoet aan een aantal eisen. Voor meer informatie over subsidies en voordelige leningen kunt u contact opnemen met de specialist op dit gebied bij Dijkstra Wierden, Sjoerd Janssen Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 244 06 531.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden