Badkamers

Uniek en geheel naar uw wens

Een unieke badkamerDe keus uit badkamers is enorm en daardoor moeilijk te maken. Wat is er mogelijk in de ruimte die u heeft voor uw badkamer? Wat is de beste indeling en welke materialen dienen er gebruikt te worden voor een langdurig plezier aan uw nieuwe badkamer? Wij geven u graag advies over deze mogelijkheden. Indien gewenst zetten wij de besproken opties om in een 3D-tekening zodat u vooraf al weet hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Wij gaan pas aan de slag wanneer u 100% tevreden bent.

De aanleg van een badkamerDe aanleg van een nieuwe badkamer is een specialistische klus die u zonder enige twijfel kunt overlaten aan het team met deskundige van Dijkstra Wierden. Wij werken samen met de beste bedrijven en collega’s om uw badkamer spoedig en zeer netjes te realiseren. Vanaf het leggen van de leidingen tot aan het betegelen van de badkamer, voor iedere klus heeft Dijkstra Wierden een vakman in huis.

Dijkstra Wierden ontzorgt bij het realiseren van een badkamerZodra u Dijkstra Wierden de opdracht geeft om een badkamer te realiseren hoeft u zelf verder niets meer te doen. Wij ontzorgen u graag! Wij bestellen de besproken materialen, en zetten een planning op om uw nieuwe badkamer zo snel mogelijk maar keurig netjes te realiseren. Vanaf het leggen van waterleidingen tot aan het compleet installeren van elektra, en het betegelen van uw badkamer, u kunt het ons toevertrouwen. Wij begrijpen goed dat u niet dagen lang zonder badkamer wilt wonen en proberen het proces dan ook zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Wij komen graag bij u thuis voor een adviesgesprekAls u graag een nieuwe badkamer wilt laten realiseren, of als u altijd al een lekker ligbad heeft willen hebben, of misschien een inloopdouche met stortdouche? Neem dan vrijblijvend contact met Dijkstra Wierden op. Wij komen bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Dit adviesgesprek is geheel gratis en u heeft verder geen verplichtingen.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden