Berging

Opgeruimd huis? Creëer bergruimte!

Een berging is onmisbaarEen huis met een berging heeft gegarandeerd meer woonkwaliteit. U kunt er boodschappen in opslaan, schoenen neerzetten en fietsen, scooters en andere duurdere gebruiks voorwerpen droog binnenzetten. Een huis zonder berging is al snel rommelig. Toch denken weinig mensen na over het aanbouwen van een  berging, ondanks dit een niet al te grote klus is die erg veel woonplezier oplevert. Heeft u in of rondom uw huis ruimte voor een berging? Bekijk dan zeker de mogelijkheden voor het bouwen van een berging! Wij helpen u graag bij de werkzaamheden die de aanbouw van een berging met zich meebrengt.

Wat zijn de mogelijkheden voor het creëren van een berging?Weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn die u heeft voor het creëren of aanbouwen van een nieuwe berging? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bepreken. Indien gewenst kunnen wij u met een 3D tekening laten zien hoeveel ruimte u extra creëert door het maken van een berging. Pas als u 100% tevreden bent gaan wij voor u aan de slag

Dijkstra Wierden ontzorgt bij het creëren van een bergingOndanks het creëren of aanbouwen van een berging geen hele grote klus is, kan het best wat rompslomp veroorzaken. Wij ontzorgen u graag door alle werkzaamheden die hierbij komen kijken, volledig uit uw handen te nemen. Werkzaamheden als het aanbouwen van de berging, het storten van de vloer (eventueel met vloerverwarming) het leggen van elektra en leidingen tot het betegelen of stuken van de ruimte. Dijkstra Wierden heeft voor iedere klus vakmensen in huis. Ook het materiaal dat nodig is voor het realiseren van een berging kunnen wij voor u regelen. U heeft dus daadwerkelijk geen omkijken naar de realisatie van een berging.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden