Bouwplannen

Wij realiseren deze voor u

BouwplannenHeeft u bouwplannen voor uw woning of bedrijfspand? Of weet u nog niet of u moet kiezen voor verbouwen, aanbouwen of verhuizen? Dijkstra Wierden geeft u graag advies bij deze keuze. We maken indien gewenst een tekening van de situaties zodat duidelijk wordt wat de beste optie is. Daarnaast helpt Dijkstra Wierden graag bij het realiseren van de bouwplannen.

Bij Dijkstra Wierden bent u aan het juiste adres voor al uw bouwplannen. Of het nu gaat om de verbouwing van een WC, een gehele aanbouw of zelfs complete nieuwbouw woning. Niet enkele klus is te klein of te groot voor ons team professionals. Om alle bouwplannen te realiseren werken wij samen met betrouwbare partners. Zo hebben we voor iedere klus een specialist in huis en kunnen werkzaamheden secuur maar spoedig uitgevoerd worden. Wij streven naar flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en motivatie.

Verbouw en aanbouwHet professionele team van Dijkstra Wierden kunt u inschakelen voor allerlei gewenste bouwplannen zoals de uitbouw van uw woning, kantoor of bedrijfshal. Maar ook voor kleinere klussen in uw woning zoals een WC, badkamer of keuken. Daarnaast verzorgen wij ook uw bouwplannen buitenshuis. Denk hierbij aan gevel en dak werkzaamheden maar ook aan de bouw van een berging of garage. Als u bouwplannen voor uw tuin heeft, dan bent u bij Dijkstra Wierden mede aan het juiste adres. Wij leggen namelijk geregeld veranda’s, tuinkamers en carports aan. Het aanbrengen van glazen schuifwand systemen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor uw bouwplannen

OntzorgenHet doel van Dijkstra Wierden is u ontzorgen. Als u bouwplannen heeft gaan wij graag met u rond de tafel zitten om deze plannen geheel uit te denken en indien gewenst om te zetten naar een 3D tekening. Uiteraard zullen wij u ook een prijsopgave doen aan het einde van het vrijblijvende gesprek. Pas als u 100% tevreden bent starten wij met uw bouwplannen. U kunt alle klussen aan ons overlaten. Denk hierbij aan het aanleggen van elektra of vloerverwarming, tot het betegelen van wanden. Onze werkwijze ontzorgt. U hoeft zelf namelijk nergens meer voor te zorgen. Ook het regelen van bouwmaterialen tot het inplannen van het juiste personeel nemen wij van u over.

Het team van Dijkstra Wierden voert tot in de details uw gehele bouwplannen uit. Denk hierbij aan de gehele uitvoering van een aanbouw aan uw huis of de uitbouw van uw bedrijfspand. U kunt zich bezig houden met andere zaken wanneer onze professionals de gehele verbouwing tot in de puntjes voor u regelen.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden