Complete Verbouw

U bent op zoek naar meer ruimte

Verbouwing of WoninguitbreidingU bent op zoek naar meer ruimte in huis, maar u wilt eigenlijk niet verhuizen? Dan kan een aanbouw of verbouwing de oplossing zijn. Een huis verbouwen is vaak een grote klus, die u slechts één of enkele malen in uw leven laat uitvoeren. Dijkstra Wierden biedt totaaloplossingen op maat.

VerbouwingDoor uw woning efficiënter in te delen kunt u wellicht meer ruimte creëren en is verhuizen niet nodig. Dijkstra Wierden komt graag bij u langs om te kijken of er mogelijkheden zijn voor een efficiëntere indeling waardoor meer ruimte ontstaat. Wij brengen uw wensen in kaart en denken met u mee over mogelijke oplossingen. Door middel van een 3D tekening kunnen wij u precies laten zien hoe uw huis eruit komt te zien zodra de verbouwing klaar is. Soms zijn er maar kleine aanpassingen nodig om ruimte te creëren. Maar mocht het een totale verbouwing worden dan kunnen wij dit met ons team aan specialisten ook tot in de puntjes verzorgen.

WoninguitbreidingSoms is het niet meer mogelijk om een huis efficiënter in te delen en staat alles al op een goede plek. Om meer ruimte te creëren is dan een woninguitbreiding noodzakelijk. Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij Dijkstra Wierden. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en samen met u een bouwplan op te zetten. Uiteraard ontvangt u ook van de woninguitbreiding eerst een 3D tekening zodat u precies kunt zien hoe uw woning eruit komt te zien en of dit resultaat is wat u wenst.

Subsidie of gunstige lening?Een verbouwing of een woninguitbreiding is vaak een kostbare aangelegenheid. Als u bij een verbouwing of woninguitbreiding ook energiebesparende maatregelen uitvoert, kunt u in aanmerking komen voor subsidies en gunstige leningen. Lees op de website van RVO meer informatie over de maatregelen en de betreffende subsidies. Voorwaarde is dat u tenminste 2 nieuwe isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Doet u dat, dan kunt u ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals isolerende deuren en kozijnen. In een vrijblijvend adviesgesprek informeren wij u graag over de voorwaarden. Hiervoor kunt u contact opnemen met Sjoerd Janssen via 06 244 06 531.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden