Dakisolatie

Besparen op stookkosten

DakisolatieDoor dakisolatie aan te brengen in het dak van uw woning, kunt u flink besparen op de stookkosten. Dit zult u zeer spoedig merken op hoogte van uw energie rekening. Uw energie rekening bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit stookkosten. De investering die u doet om de dakisolatie aan te brengen is dan ook spoedig terug verdiend. Helaas hebben nog lang niet alle woningen dakisolatie. Z Zelfs bij redelijk nieuwe woningen ontbreekt er nog al eens dakisolatie. Door dakisolatie aan te brengen zult u niet alleen verschil voelen in uw portemonnee maar ook in wooncomfort. Er ontstaat namelijk geen tocht meer en de warmte zal zich beter verdelen in het gehele huis. Ook in de zomer heeft u profijt van de dakisolatie. Dakisolatie zorgt er namelijk voor dat de warmte beter buiten gehouden wordt en dat het in huis aangenaam koel blijft.

Dijkstra Wierden adviseert en ontzorgt bij het aanbrengen van dakisolatie

Bent u van plan om dakisolatie te laten aanbrengen in uw woning dan bent u bij Dijkstra Wierden aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over dakisolatie. Er zijn namelijk meerdere soorten isolatiematerialen die gebruikt kunnen worden bij dakisolatie. Ook over de subsidie die u kunt ontvangen bij het aanbrengen van dakisolatie kan Dijkstra Wierden u alles vertellen.

Dakisolatie materiaal keuzeDe keuze van het isolatiemateriaal voor dakisolatie heeft te maken met meerdere factoren. Ten eerste is niet ieder dak hetzelfde en ook de constructie van de woningen verschilt. Daarnaast heeft ieder isolatiemateriaal een eigen isolatiewaarde oftewel warmteweerstand ook wel RD-Waarde genoemd. Het team van professionals bij Dijkstra Wierden kan u hier alles over vertellen en u helpen bij het kiezen van het juiste dakisolatie materiaal.

Dakisolatie subsidie

Bij het aanbrengen van dakisolatie kunt u subsidie aanvragen. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het oppervlak en de RD-waarde. Tevens dient u minimaal 2 isolatie maatregelen uit te laten voeren om in aanmerking te komen voor subsidie. Zodra een medewerker van Dijkstra Wierden bij u thuis komt om het dak te bekijken en  het isolatiemateriaal te bepalen kan hij u ook alles vertellen over deze subsidie. Besluit u om de dakisolatie uit te laten voeren door Dijkstra Wierden dan kunnen wij de subsidie ook voor u aanvragen.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden