Dakkapel

Gespecialiseerd in het realiseren van dakkapellen.

Kunststof of polyester dakkapelDijkstra Wierden is al jaren gespecialiseerd in het realiseren van dakkapellen in allerlei soorten en maten. Wij helpen u daarom graag verder bij het realiseren van een dakkapel.

Indien u kiest voor een kunststof dakkapel, dan zal dit vaak een wat grotere uitgave zijn. Een dakkapel van een andere materiaalsoort is vaak goedkoper.  Echter heeft kunststof weinig onderhoud nodig. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld (hard) hout, welke om de zoveel tijd geschuurd en geverfd dient te worden. De hogere aanschafkosten van polyester of kunststof  verdient u dus vanzelf weer terug.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken kan kunststof ook gelakt worden. U kunt dus altijd in een later stadium de kleur nog aanpassen. Een ander voordeel van kunststof is dat het enorme lang meegaat en ijzersterk is. Een kunststof dakkapel gaat met gemak tientallen jaren mee. Ook de isolatie van kunststof is tegenwoordig prima.

De constructieEen kunststof dakkapel heeft als basis een constructie van hout. De afwerking ervan gebeurt met kunststof. Dijkstra Wierden maakt veelal gebruik van Keralit en kunststof schroten (Trespa). Maar ook houten rabatdelen en zink kunnen worden gebruikt als afwerking. Daarnaast kunt u kiezen voor houten kozijnen of kunststof kozijnen. Een kunststof dakkapel kan als prefab dakkapel worden geleverd, maar kan ook op maat gemaakt worden als dakopbouw.

Een moderne kunststof dakkapel kan de uitstraling krijgen van een houten dakkapel. Door te kiezen voor een houtkleur of houtnerfstructuur lijkt het net of uw nieuwe kunststof dakkapel van hout is.

Houten dakkapelEen houten dakkapel is helemaal of deels gemaakt van hout. Hiervoor wordt vaak meranti hout gebruikt. Dit is een harde soort hout die langer meegaat. Dijkstra Wierden gebruikt alleen hout dat FSC gecertificeerd is. Hout met het FSC-keurmerk komt uit verantwoord beheerde bossen.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden