Dakrenovatie

Hier komt de sub titel

DakrenovatieHet dak van uw woning of bedrijfspand wordt blootgesteld aan allerlei weersinvloeden maar dient wel als bescherming van de rest van uw pand. Een lekkage of schade aan het dak zorgt al snel voor een zeer hoge schadepost en een hoop werk. Door tijdig een dakrenovatie te laten uitvoeren kunt u dergelijke hoge schades voorkomen. Soms kan een dak lekkage al zijn ontstaan voordat u hier erg in had, ook dan kunt u voor een dakrenovatie terecht bij Dijkstra Wierden

Extra isolatie bij een dak renovatie

Vooral oudere daken zijn vaak nog slecht geïsoleerd. Aangezien warmte opstijgt verliest een pand veel warme door een slecht geïsoleerd dak dat een hoge stookkosten met zich meebrengt. Er ontstaat tocht en de verwarming wordt een stukje hoger gezet. Is het dak van uw woning of bedrijfspand toe aan een renovatie laat dan gelijk de dak isolatie nakijken en eventueel verbeteren.

Dakbedekking vervangen tijdens dak renovatieIn veel gevallen kan een gedeelte van de dakbedekking vervangen worden zodat de ontstane lekkage verholpen kan worden. Het uitstellen van een dakrenovatie van uw dak of van de dakkapel is niet verstandig want een lekkage stopt niet vanzelf en zorgt voor steeds grotere schade. De onderliggende dakconstructie kan worden aangetast. Dijkstra Wierden komt graag spoedig bij u langs om te kijken waar het probleem zich bevind en wat er gedaan dient te worden om de lekkage te stoppen. Na een inspectie kunnen wij u een prijsopgaven geven van de dak reparatie en de renovatie die nodig is om het dak weer in de juiste staat terug te brengen.

Bij Dijkstra Wierden bent u aan het juiste adres voor iedere dak renovatie

Ieder dak is anders waardoor een vaste prijs voor een dakrenovatie niet te noemen is. Dijkstra Wierden kunt u bellen voor alle soorten daken en dakbedekking, dakschades of dak renovaties. Of uw woning of bedrijfspand nu een plat dak heeft of een hellend dak, Dijkstra Wierden heeft de juiste vakmensen in huis die ervoor zorgen dat de klus spoedig, netjes en professioneel geklaard wordt.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden