Energie Besparen

Is eenvoudig geld besparen

Energie besparen door uw woning of pand aan te passenDijkstra Wierden is erg begaan met het milieu. Daarom kiezen wij ervoor om duurzame materialen te gebruiken tijdens de bouw van een woning of onderdeel van een woning. Ook kunt u bij ons informatie inwinnen over duurzaam bouwen en alles wat daarbij komt kijken. Als wij bij u thuis komen voor een gratis adviesgesprek voor een bepaalde verbouwing of aanbouw, zullen wij daarnaast altijd advies geven over de besparing van energie. Dit is namelijk een eenvoudige manier om ook direct geld te besparen en de kosten van een verbouwing of aanbouw eenvoudig terug te verdienen.

Eenvoudige aanpassingen die zorgen voor energie besparen

Energie besparen is wellicht eenvoudiger dan u denkt. Door bijvoorbeeld goede isolatie materialen te gebruiken tijdens de bouw of aanbouw van uw woning of pand, kunt u eenvoudig veel energie besparen. In veel huizen is al dubbel glas en dakisolatie aangebracht, maar ontbreekt de gevelisolatie en vloerisolatie nog. Ook het aanleggen van bijvoorbeeld vloerverwarming zal een besparing opleveren aangezien bijna de helft van de energierekening bestaat uit verwarmingskosten!

Dijkstra Wierden denkt graag met u mee over energie besparenVaak kunt u met een kleine meerprijs een heleboel energie besparen. Wij vinden het dan ook onze taak om u hierop te wijzen als u kiest voor een verbouwing of een aanbouw. De meerprijs die u betaald voor extra isolatie of andere energie zuinige oplossingen zoals bepaalde installaties en dergelijke, is zo snel terugverdiend dat wij u deze adviezen niet willen onthouden.

Informatie bij Dijkstra Wierden over het besparen van energie

Bent u van plan om een verbouwing of aanbouw te realiseren, wilt u weten wat de mogelijkheden hierbij zijn voor het besparen van energie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier via onze website. Wij kunnen u telefonisch al heel veel informatie geven over energie besparen, maar liever komen wij vrijblijvend bij u langs om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden