Gevelisolatie

Buiten & binnen isolatie.

GevelisolatieIs spouwmuurisolatie niet mogelijk maar wilt u toch fors geld besparen op uw energierekening? Dan is gevelisolatie de oplossing. Niet alle woningen hebben spouwmuren waardoor spouwmuurisolatie niet altijd mogelijk is, maar gevelisolatie is altijd mogelijk! Gevelisolatie kan zowel van de binnenzijde van de woning als de buitenzijde aangebracht worden. Dijkstra Wierden kan u helpen bij het maken van de beste keus.

Buiten gevelisolatie

Zoals de omschrijving al aangeeft wordt buiten gevelisolatie aangebracht op de buitengevel. Als isolatiemateriaal worden er isolatieplaten gebruikt. Deze isolatieplaten worden afgewerkt met een stuclaag, sierpleister of een andere gevelbekleding naar uw wens. Buiten gevelisolatie levert net als spouwmuurisolatie een forse energiebesparing op waardoor de investering spoedig is terug verdient.

Binnen gevelisolatieHet isoleren van de binnenmuren wordt meestal pas geopperd als het niet mogelijk is om buiten gevelisolatie aan te brengen. Het aanbrengen van binnen gevelisolatie is vaak onderdeel van een gehele renovatie van de woning omdat de kamer geheel leeg moet zijn om de muren te kunnen voorzien van binnen gevelisolatie. Bij binnen gevelisolatie worden meestal voorzetwanden gebruikt tussen de voorzetwanden en de muren wordt het meest geschikte isolatiemateriaal aangebracht. De voorzetwand kan vervolgens naar keuze geschilderd of behangen worden.

Subsidie bij gevelisolatie

Bij het aanbrengen van gevelisolatie kunt u subsidie aanvragen. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het te isoleren oppervlak en de RD-waarde van het isolatiemateriaal dat gebruikt wordt. U dient naast gevelisolatie nog 1 andere isolerende maatregel te laten uitvoeren om in aanmerking te komen voor isolatie subsidie. Dijkstra Wierden komt graag bij uw woning kijken om u daarna te adviseren over de beste gevelisolatie en de hoogte van de isolatie subsidie. Wilt u dat wij de gevelisolatie aanbrengen dan kunnen wij ook voor u de subsidie aanvragen en regelen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 0546 582376, een inspectie is gratis en ons advies ook!

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden