Keuken aanbouw

Creëer ruimte en geniet!

Keuken aanbouwenHeeft u meer ruimte nodig maar wilt u niet verhuizen? Dan is het aanbouwen van een ruimte voor de keuken wellicht een goede optie. Zodra u de keuken verplaatst naar de aanbouw heeft u meer ruimte in uw huis. Is dit voor u een goede optie maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn voor een keuken aanbouw? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Dijkstra Wierden. Wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. De besproken mogelijkheden kunnen wij indien gewenst omzetten in een 3D tekening zodat u kunt zien hoeveel ruimte deze oplossing werkelijk bespaard en hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien. Pas als u 100% tevreden bent gaan wij aan de slag om de keuken aanbouw te realiseren.

Dijkstra wierden heeft een specialist voor iedere klusHet aanbouwen van een keuken is geen kleine klus. Wij van Dijkstra Wierden begrijpen goed dat u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar wilt hebben zodat u gewoon kunt doorgaan met uw dagelijkse leven. Daarom gegarandeerd Dijkstra Wierden dat wij met ons team aan professionals u geheel ontzorgen. Vanaf het bouwen van de aanbouw tot het betegelen van uw nieuwe keuken, voor iedere klus hebben wij een vakman in huis. Ook het aanleggen van leidingen en elektra kunt u aan ons toevertrouwen. Wij maken nadat u ons de opdracht heeft doorgegeven een planning om uw nieuwe keuken aanbouw zo spoedig mogelijk te realiseren. Dijkstra Wierden begrijpt namelijk heel goed dat het verbouwen van een keuken een grote impact heeft op uw dagelijkse leven. De keuken is namelijk een ruimte die zeer veel gebruikt wordt.

Wij helpen graag bij de materiaalkeuze voor uw keuken aanbouwElke keuken heeft zijn eigen uitstraling die zeer persoonlijk is. Tegenwoordig is er zoveel keus dat wij begrijpen dat kiezen soms behoorlijk lastig wordt. Wij geven u graag advies over bijvoorbeeld het materiaal voor de vloer en de keuken. Wellicht hebben wij ook nog andere handige tips zodat u nadat de keuken aanbouw gerealiseerd is, heerlijk en onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe keuken en extra gecreëerde ruimte.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden