Keuken

het verbouwen van keukens

Keuken verbouwenDe keuken in uw woning is allang niet meer alleen een ruimte waarin gekookt wordt. Het is vandaag de dag een eyecatcher en een ruimte waarin vaak ook samen gegeten wordt. Dijkstra Wierden verricht graag alle soorten verbouwingen die nodig zijn om uw keuken om te toveren tot een prachtige en efficiënte ruimte. Denk hierbij aan advies vooraf en het verbouwen van de gehele keuken. Maar ook kleine werkzaamheden zoals het omleggen van de leidingen, het betegelen van de keuken, het leggen van de vloer of het aanpassen van het plafond.

Keuken adviesAls u besloten heeft de keuken te gaan verbouwen kunt u Dijkstra Wierden inschakelen voor advies. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en zetten desgewenst uw nieuwe keuken op papier doormiddel van een 3D tekening. U kunt dan vooraf al zien hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien na de verbouwing.

Keuken vloerOok over de vloer in uw nieuwe keuken dient goed nagedacht te worden. Veel mensen kiezen bewust voor een tegelvloer omdat deze lang meegaat en slijtvast is. Maar ook is een tegelvloer in de keuken gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden dus hygiënisch.  Keuken tegels kunt u kiezen in allerlei kleuren, vormen, formaten en structuren. Kortom een tegelvloer draagt sterk bij aan een stijlvol interieur. Bent u van plan om een vloerverwarming aan te leggen in uw keuken? Ook die kunnen wij verzorgen voor u.

Keuken betegelenEen onderdeel van de verbouwing van de keuken kan zijn het opnieuw betegelen van de ruimte. Dit kan gaan om tegels in een nieuwe keuken maar ook als u uw huidige keuken alleen opnieuw wilt laten betegelen.

Keuken plafondOm de gehele keuken te verbouwen dient er ook gekeken te worden naar het plafond. Ook voor het plafond in uw keuken zijn meerdere mogelijkheden. Wellicht wilt u het alleen bijgewerkt en gewit hebben, maar u kunt ook kiezen voor een verlaagd plafond, inbouwverlichting of sierranden. Dijkstra Wierden verteld u graag de mogelijkheden die u heeft voor het plafond in uw keuken.

OntzorgenDijkstra Wierden is al jaren gespecialiseerd in het verbouwen van keukens. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, alles is mogelijk. Wij werken samen met de beste bedrijven en collega’s om uw keuken te realiseren. U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar allerlei specialisten zoals stukadoors, loodgieters, kitters en andere vakspecialisten die u nodig heeft. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken tijdens de verbouwing van uw keuken.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden