Levering van bouwmaterialen

Uw samengestelde bouwpakket bij u voor de deur

Levering van bouwmaterialenHoe werkt dat?Naast dat wij zelf heel veel bezig zijn met bouwen, leveren we ook materialen naar u als particulier. We leveren de wanden, kozijnen (hout en/of kunststof) en dak prefab als bouwpakket aan zodat uw aannemer / zzp’er in minder tijd toch u kan helpen in deze drukke tijden.  Het werkt als volgt: Constructief doen we niets, we leveren alle materialen en kunnen tijdens het traject assisteren waar nodig. We leveren een werktekening aan met een werkwijze voor u of uw eigen aannemer / zzp’er.

Eventueel kunnen we bij geveldoorbraken ook een constructeur inschakelen voor het eventuele staal. Er wordt begonnen met uitgraven en daarna wordt de fundering opgetrokken. Wanneer de fundering is opgetrokken volgens tekening, kunnen wij de isolatiebetonvloer voor u uitvoeren (de afwerkvloer kan u beter ter plekke regelen). Daarna (twee dagen uitharden) kunt uw bouwpakket op zetten en de dakdekker (liefst in eigen beheer) inschakelen en is uw aanbouw wind- waterdicht. Dit proces kan binnen een week, maar realistischer is twee weken.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?Alles kan en gaat in overleg, mocht u hier voordelen in zien: neem dan gerust contact met ons op voor verschillende mogelijkheden.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden