Renovatie

Vraag naar de mogelijkheden!

Renovatie van een gehele woning of één ruimteBij Dijkstra Wierden bent u aan het juiste adres voor de renovatie van een gehele woning maar ook van één van de ruimtes in uw woning bijvoorbeeld de badkamer, keuken of WC. Het grote voordeel van het laten uitvoeren van een renovatie bij Dijkstra Wierden is dat wij u met ons team van professionals geheel ontzorgen bij de bijkomende werkzaamheden. Nadat we de opdracht met u besproken hebben en de planning hebben doorgenomen gaan we aan de slag en hoeft u zelf niets meer te regelen.

Vrijblijvend samen de mogelijkheden van een renovatie bekijken

Bent u van plan uw woning of één van de ruimtes in uw woning te laten isoleren? Dan komen wij graag op afspraak vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Eventueel kunnen we het resultaat van de renovatie vooraf omzetten in een 3D tekening, zodat u precies ziet hoe het er na de renovatie uit zal komen te zien. Pas nadat u helemaal tevreden bent over het te beogen resultaat gaan wij aan de slag.

Een renovatie zonder zorgen bij Dijkstra WierdenOmdat wij een team van professionals hebben voor onze uit te voeren renovaties kunt u de renovatie van uw woning of ruimte zonder enige twijfel aan ons overlaten. Wij starten met het regelen van de materialen en eindigen met een keurig nette oplevering. Ook de stappen die hiertussen horen, worden allen door ons eigen team uitgevoerd. U hoeft dus verder niets meer te regelen, Dijkstra Wierden ontzorgt bij de geplande renovatie. Wij hebben voor iedere klus een eigen vakman in dienst. Dus u hoeft ook geen andere bedrijven in te schakelen voor overige klussen tijdens de renovatie.

Wilt u een renovatie laten uitvoeren, neem dan vrijblijvend contact op

Bent u van plan om een renovatie aan uw woning te laten uitvoeren? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een renovatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met Dijkstra Wierden op via het contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan met de gevraagde informatie en hulp.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden