Spouwmuurisolatie

Levenslange isolatie.

Waarom spouwmuurisolatie?Spouwmuurisolatie is de ideale manier om voor betrekkelijk weinig geld uw complete woning energiezuiniger te maken. Doordat de warmte in huis beter binnen blijft hoeft de verwarming minder hoog en zult u een forse besparing zien op uw energierekening.

Heeft uw woning een spouwmuur met spouwmuurisolatie?

Spouwmuur isolatie gaat een leven lang mee, het hoeft dus maar één keer aangebracht te worden. Een spouwmuur bestaat uit 2 muurdelen die aan elkaar bevestigd zijn. De ruimte tussen deze muren wordt een spouw genoemd. Niet alle huizen hebben een spouwmuur en spouwmuurisolatie. Wilt u weten of uw woning is voorzien van een spouwmuur met spouwmuur isolatie? Wij van Dijkstra Wierden komen graag bij u langs om te kijken of spouwmuurisolatie is aangebracht en of dit mogelijk is bij uw woning.

Spouwmuurisolatie aanbrengenSpouwmuurisolatie aanbrengen is geen enorm grote klus. U heeft er als bewoner weinig tot geen hinder van tijdens het aanbrengen van de spouwmuurisolatie. Door kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur te boren, kan het isolatiemateriaal in de spouw gespoten worden. De spouwmuurisolatie kan binnen een dag worden aangebracht. Voor spouwmuurisolatie kunnen er verschillende soorten isolatiemateriaal gebruikt worden. Wij bepalen samen met u vooraf al welk isolatiemateriaal voor uw woning het meest geschikt is.

Subsidie op spouwmuurisolatie

U ontvangt subsidie als u spouwmuurisolatie laat aanbrengen in de spouw van uw woning. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het oppervlak en de RD-Waarde van het isolatiemateriaal dat gebruikt wordt. Daarnaast dient u om de subsidie te kunnen ontvangen nog één andere isolatie maatregel te laten uitvoeren. Tijdens een vrijblijvende afspraak met de isolatiedeskundige van Dijkstra Wierden kunnen wij u alles vertellen over deze spouwmuurisolatie subsidie en de ander mogelijkheden van isolatie. Laat u de spouwmuurisolatie door Dijkstra Wierden uitvoeren dan kunnen wij de subsidie ook voor u aanvragen.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden