Tegelwerken

Dijkstra Wierden voor al uw tegelwerk

Tegelwerken Dijkstra WierdenNaast onze andere werkzaamheden verzorgen wij ook tegelwerk. Dagelijks realiseren wij, met ons professionele team van tegelzetters bij Dijkstra Wierden mooie vloeren in badkamers, toiletten, keukens of in andere ruimtes waar tegels gewenst zijn zoals bijvoorbeeld buiten op het terras. Ook wandtegels brengen wij met zeer veel plezier en vakmanschap voor u aan. Of u nu een groot formaat tegels wenst, mozaïek of natuursteen, u bent voor alle soorten tegelwerken bij Dijkstra Wierden aan het juiste adres!

Tegelwerken in badkamers

Een badkamer is uitermate geschikt voor het leggen van tegelwerk. Aangezien dit een zogeheten “natte ruimte” is, zorgt tegelwerk ervoor dat de vloer eenvoudig te drogen is en dat het schoonmaken van dergelijke ruimte niet een hele grote klus wordt. Naast de tegelwerken in de badkamers kan Dijkstra Wierden ook zorgen voor een algehele renovatie of verbouwing van uw badkamer, u leest hierover op onze website meer.

Tegelwerken in keukens

Tegelwerken worden in de meeste keukens toegepast, zowel tegen de wand als op de vloer. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegels en het adviseren hierbij. Een keukenvloer dient niet glad te worden nadat er tegels zijn gelegd maar wel eenvoudig te reinigen.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keus tegelsDoor de enorme keus aan tegels snappen wij als geen ander dat kiezen soms zeer lastig wordt. Welke tegels zijn nu het beste voor de badkamer, keuken, toilet of terras? Dijkstra Wierden komt graag bij u langs om de situatie te bekijken en u het juiste advies te geven. Desgewenst ontvangt u een 3D tekening waarop u kunt zien hoe de ruimte die betegeld wordt eruit komt te zien nadat er nieuw tegelwerk is aangebracht.

Wij ontzorgen u graag bij het regelen van nieuw tegelwerkDijkstra Wierden weet als geen ander dat ook een kleine verbouwing zoals het plaatsen van nieuw tegelwerk, een grote impact kan hebben op uw huishouden. Daarom plannen wij onze klussen zo nauwkeurig mogelijk zodat onze klanten zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden die plaatsvinden. Indien gewenst nemen wij het gehele tegelwerk traject uit handen bij u. Wij zorgen voor de juiste tegels en materialen en gaan aan de slag met vakkundige tegelzetters zodat de klus spoedig maar zeer netjes volbracht wordt. Neem voor vrijblijvend advies over tegelwerken gerust contact met ons op door het invullen van het contactformulier op onze website.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden