Tuinkamer

Altijd droog en comfortabel in de tuin.

Het verschil tussen een tuinkamer en een serreEen tuinkamer is ijzersterk en bestand tegen allerlei weersinvloeden, van regen tot wind en van hagel tot sneeuw. Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of een uitbouw. U bereikt met een tuinkamer hetzelfde resultaat maar de investering is een stuk lager ten opzichte van een serre of uitbouw. Er zijn wel duidelijke verschillen tussen een tuinkamer en een serre. Een serre wordt namelijk aan het huis gebouwd en dient als extra kamer te fungeren, terwijl een tuinkamer een afgesloten ruimte is die geen onderdeel uitmaakt van het huis. Daarnaast is de tuinkamer niet geïsoleerd en is daardoor veel transparanter en flexibeler dan een serre.

Dijkstra Wierden levert alle soorten tuinkamers

Dijkstra Wierden levert standaard tuinkamers van aluminium, maar we kunnen naar aanleiding van uw ideeën ook gehele tuinkamers op maat maken. Doordat we onze producten betaalbaar willen houden kan iedereen zijn droomtuin realiseren. En dat is nou juist precies wat wij willen bereiken met onze tuinkamers.

Combinatievoordeel op een standaard tuinkamerDijkstra Wierden heeft drie standaard varianten tuinkamers, die in verschillende maten leverbaar zijn:

  • Variant 1: De tuinkamer met glasschuifwanden (inclusief twee spies en glas).
  • Variant 2: De tuinkamer met dubbele deur (inclusief twee aluminium wanden voorzien van glas).
  • Variant 3: Tuinkamer met 4-delige schuifpui (inclusief twee aluminium wanden voorzien van glas).

De kleuren van de tuinkamers van Dijkstra Wierden

De tuinkamers zijn leverbaar in de standaard kleuren RAL 9016 wit, RAL 9001 crème wit en RAL 7016 antraciet grijs structuurlak. Op deze variaties profiteert u van maximaal combinatievoordeel. Wenst u een andere kleur tuinkamer, schroom niet en vraag om de mogelijkheden bij Dijkstra Wierden! Heeft u interesse in een tuinkamer en wilt u meer informatie over ons aanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0546 582376. Wij helpen u graag verder.

Contact

Dijkstra Wierden
Hexelseweg 4c
7641 BB Wierden
info@dijkstrawierden.nl

Dijkstra Wierden

 
© Copyright - Dijkstra Wierden